JÁ A RODINA Šití

Polštářky s pohankou

Znáte nahřívací polštářky s pohankovou výplní?

Je to už delší dobu co jsem se pustila do šití pohankových polštářků a pratelných povlaků na tyto úžasné pomocníky.

Nápní jsou pohankové slupky a bylinky. Buď jsou bylinky jednodruhové jako máta, levandule, heřmánek, meduňka nebo mateřídouška. Nebo můžete mít také kombinace bylinek.

Nahřívací polštářky můžete používat nejen jako nahřívací, ale také chladící. Polštářky jsou šité z bavlněné látky a jejich výplní jsou pohankové slupky a také bylinky. Polštářky mají sundávací a pratelný potah taktéž z bavněné látky. Jak můžete tyto polštářky používat se dočtete v popisu každého polštářku.

Nahřívací pohankový polštářek vhodný do mikrovlnky. Poskytuje úlevu od bolesti, pomáhá proti migrénám i nespavosti. Pohankové slupky jsou kvalitně čištěné a v bio kvalitě.

Možno použít při:

  • bolestech kloubů,
  • krční páteře,
  • hlavy,
  • zad, ramen,
  • při menstruačních bolestech.
  • Je tvárný a přizpůsobivý. Pomáhá i proti migrénám a nespavosti.

Můžete ho nahřívat na sluníčku, na topení nebo v mikrovlnné troubě ( cca 1 min 700 W ). Pohankové slupky teplo naakumulují a přenášejí dále na místo, na které je přiložíte.

UPOZORNĚNÍ !!!
Je nutné zajistit rovnoměrné zahřívání polštářku! Ujistěte se, že otočný talíř mikrovlnné trouby se po vložení polštářku volně otáčí. Dodržujte stanovený postup nahřívání v mikrovlnné troubě ( max. 1 min na 700W! ). Nenechávejte polštářek v době nahřívání bez dozoru.

Po zchlazení v ledničce je ho možné využít pro snížení teploty, k obkladům na výrony a úrazy nebo jako úlevu od spálení od sluníčka.

vnitřní polštářek: 100% bavlna +pohankové slupky – NEPRAT!!!
vnější povlak:  bavlna s certifikaci OEKOTEX, zapínání překladem, bez zipu, možno prát na 40°C.

Hmotnost slupek :
-rozměr polštářku cca 15x26cm … cca 200g

 

Zakoupit nahřívací polštářky můžete na našem e-shopu Kyslingovi.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *